Kunstroute Amstelglorie

Dit weekend is er in ons tuinpark de jaarlijkse kunstroute. 

Allerlei mensen met een volkstuin die ook iets creatiefs doen stellen hun tuin open en je kan daar de kunst gaan bekijken. Dit gaat van schilderijen, tot sieraden, van breikunst tot keramiek. Er is van alles te zien. 

Wij deden mee met de tentoonstelling via de Hemkerhof (de educatietuin waar Tobias nu de hele tijd mee bezig is) en we hadden daar een tentoonstelling gemaakt van Natuurschatten en dingen die mensen in hun tuin gevonden hadden. Veel potscherven en pijpenkoppen maar ook onze eigen gemummificeerde rat. 


 

Louis en Ole verkochten vlierbloesemlimonade. 

En het was toevallig ook nog nationale slootjesdag. Dus er was ook een workshop beestjes zoeken georganiseerd.   

Als je zin hebt om te komen kijken kan het morgen nog de hele middag en het is zeker de moeite waard. Mooie kunst en leuk tuinen en huisjes bekijken. Daarnaast heeft Amstelglorie morgen ook open- dag waardoor er nog veel meer te doen en te zien is. 

Amstelglorie. jan Vroegopsingel 7. Amsterdam. Bij binnenkomst op het park krijg je een kaart met de tuinen die meedoen of je volgt gewoon de gele vlaggen. 

3 reacties

  1. Ontzettend leuk, als het kon, dan was ik jullie in elk geval zeker even komen opzoeken 😉 Ik wens jullie heel veel plezier vandaag, want dat ziet er super uit, en ja vlierbloesem limonade, ik heb nog staan… van vorig jaar, denk dat die wel weg kan :O

    X

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s