Curacao 5: 

Mijn vakantie in Curacao zit erop. Ik zit hier nu gewoon weer thuis op mijn eigen bank. Ook heel fijn en heerlijk om weer herenigd te zijn met al mijn mannen. En ze waren ook zo blij elkaar weer te zien.

 En ik heb op Curacao nog een paar hele fijne dagen gehad. En het laatste weekend veel met Saar wat ook heel fijn en gezellig was.  We hebben veel selfies gemaakt.

 

Woensdag ging ik met Anouk, Louis en Jonas (die, met toestemming van zijn juf, een dagje mocht spijbelen) naar een heel mooi strand waar we ons in het paradijs waanden: Karakter genaamd.  Je werd er bediend op je ligbedjes onder je Palapa (een rieten parasolhuisje), de zee is prachtig blauw en je kan er heerlijk snorkelen en lekker eten. 

  
  

Donderdag maakten we met Sanne en Anouk een wndeling door de knoek en langs de zee. Heel mooi maar ook wel erg warm.  Gelukkig eindigden we op een strand voor een lekkere zwem.

  
 Smiddags ging Anouk weg. Erg jammer want het was heel gezellig om tegelijkertijd in Curacao te zijn en elkaar weer eens wat uitgebreider te zien.

Vrijdag voldeden we dan eindelijk aan Louis grootste wens: naar het Sea Aqarium. Jammergenoeg waren we er pas om 4 uur en bleek het alweer om 5 uur dicht te gaan. Maar zo groot is het nou ook weer niet dus in een razende vaart bekeken Jonas, Otje, Louis en ik zoveel mogelijk vissen. We pikten een stukje mee van de dolfijnenshow en bekeken de onderzeeër.

    

   Otje staat echt overal op haar handen dus zelfs in de onderzeeër.

Zaterdagochtend heel gezellig met Saar naar Suikertuintje, een shoppingmall in een Curacao’s landhuis en koffie drinken bij een heel leuk cafeetje.

Smiddags met de hele familie en vrienden van Saar en Sanne met twee zoontjes barbecuen op weer een ander mooi strand en kijken naar een hele mooie zonsondergang.


En daarmee zijn we alweer aangekomen bij de laatste dag van ons verblijf. En wat wilden wij op die laatste dag het liefst doen: lekker zwemmen en snorkelen op een mooi strandje. Dit keer werd dat Pirate Bay.

  
  

En daarmee eindigde onze vakantie. Ik ben nog niet helemaal klaar met bloggen over Curacao dus ik ga er vanaf Nederland nog even mee door. Dat volgt later deze week. Eerst maar eens lekker gaan slapen.

5 reacties

 1. nou wellcome back.leuk die foto’s en je boft we krijgen paar dage beetje beter weer.
  de foto met Ole en Louis is wel heeeel errug !
  Had nog een srt van grap op je tijdlijn geplaats..

  Like

 2. Oh welcome home, jammer dat je weer thuis bent, maar gelukkig heb je nog meer mooie foto’s i’m sure. Ik geniet gewoon van al deze prachtige leuke foto’s, wel jammer dat jullie ietwat te laat in dat sea aquarium aan kwamen, maar toch nog snel wat gezien.

  X

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s