De vakantiefoto’s van Louis

Ook Louis heeft in Curaçao foto’s gemaakt met zijn eigen camera (en sommige zijn ook gemaakt door zijn neef en nicht want daar staat hij zelf op). Nog niet gehinderd door technieken en ideeën over hoe foto’s eruit moeten zien, zijn ze, wat mij betreft, juist erg interessant en vreemd verfrissend. Hier mijn selectie uit zijn foto’s:

DSCN0276krab van dichtbijDSCN0266

DSCN0382DSCN0264DSCN0389DSCN0267DSCN0375DSCN0380DSCN0391DSCN0385DSCN0314

DSCN0260DSCN0303DSCN0325DSCN0262DSCN0343DSCN0378DSCN0308DSCN0364

7 reacties

 1. Dit vind ik wel zo ontzettend mooi. Vanuit Louis ogen zien wat hij beleeft. Ik zie hem met ziin toestelletje speuren. Wat een goed cadeau , Jitske en Tobias. Wat een mooie foto’s, Louis.

  Geliked door 1 persoon

 2. wo wat leuk zeg! Fotograaf in spe annex bioloog..die foto van jou Jits (twee) met de snorkel vind ik vooral heel erg leuk..

  Like

   • haha, ja en ik weet niet wie Anouk is. die van jou is leuke omslag ook..misschien.
    en idd. als ik wil zien of je een reactie heb geplaats moet ik zelf ff je bloc checken..raar he
    Ik krijg geen melding of wat dan ook..

    Like

   • o ik geloof dat ik het zie, dit is tweede antwoord. ik moet iets aan kruisen, ga ik nu doen..

    Like

 3. Ik vind ze gaaf en niet vreemd, gezien ik hetzelfde doe en altijd lak heb aan de regels van fotografie, als iets maar scherp is, dan is het goed, en hoe het er dan opstaat…. echt hoor, wie heeft die regels eigenlijk ooit bedacht?

  Laat dat los en laten wij juist weer kijken naar de kinderen nog los van alles, want niemand bepaalt de regels hoe een foto eruit moet zien… alleen jij en jouw oog en jouw lens waarmee je hoopt dat het er ook zo op komt 😀

  X

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s