half uitgekleed kabinet

kabinet Rutte
Als je het huidige kabinet half uitkleed, zien ze er zo uit. Deze foto stond deze week op de achterkant van de Volkskrant. Ik vind hem mateloos fascinerend en grappig en blijf er maar naar kijken.

Er is ook zoveel op te zien: de oranje Lion- king zwembroek van de koning, de houding van Mark Rutte, dia als een echt lingerie-model zijn hand door zijn haar strijkt, de Marlies Dekkers van Jet Bussenmaker, de euro-teken tatoeage van de   Minister van financien Jeroen Dijselbloem, de camouflageprint van de onderjurk van de minister van defensie. Het strakke lichaam van Lodewijk Asscher en daarnaast het degelijke ondergoed van de een andere minister. Na opzoeken blijkt dit Ard van der steur te zijn, minister van veiligheid en justitie (zal wel een VVD-er zijn). Lilianne Ploumen (helemaal rechts op de foto) mag blij zijn met haar sexy jaratelle-pakje.  Bert Koenders ziet er onder zijn pak ook echt zo uit, denk ik. Maar het grappigst is toch wel het ‘geval’ wat de meneer helemaal links op de foto, Stef Blok (wonen en rijksdiensten) aan heeft. Voor altijd zal dit aan hem blijven kleven. Als ik hem vanaf nu op het journaal zal zien zal ik denken: ah dat is Stef Blok, minister van twee totaal verschillende zaken,  en eigenlijk is hij heel fout kinky.

Alleen al om deze foto roep ik jullie op de petitie te ondertekenen van http://www.youngandunited.nl

Eén reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s