Bloemencorso

Vandaag organiseerde het JOC (de jeugd- ontspannings commissie van Amstelglorie) de jaarlijkse bloemenoptocht op Amstelglorie en wij gingen voor het eerst mee doen. Ole had er al de hele week zin in en kon nergens anders over praten. louis wilde zelf niet meedoen maar wel als Ole’s manager.

Ole ging op zijn loopfiets. Tobias maakte er een boog op van pvc- buis, vastgeplakt met tape. Vanochtend versierde ik hem eerst met bladeren van de laurier, een bloemenslinger en natuurlijk vooral veel echte bloemen.

Ole ging verkleed in zijn Peter Pan-Robin Hood-jager-pak, zoals hij het zelf noemt.

Het JOC had een wagen heel mooi versierd en alle kinderen gingen daar met hun versierde voertuigen achter aan. Het zag er heel mooi uit en je kon zien dat mensen echt hun best gedaan hadden. 21758121422204

 

Ze gingen nog even met zijn allen op de foto.

En alle kinderen kregen als prijs een medaille en een zakje snoep. Gelukkig ook manager Louis die wel een mooi bloemenhoedje op gedaan had. 16

Een erg leuke dag was het weer en complimenten voor de organisatie. Morgen is er op Amstelglorie zomermarkt met lekkere hapjes, rommelmarkt, een kinderfotograaf en handlezen. Iedereen die wil kan komen, of zelf spullen gaan verkopen, dus als je nog geen plannen hebt voor morgen, kom naar de tuin tussen 10 en 4 uur.

5 reacties

  1. Lieve Jitske, wat vind ik het altijd leuk om je blogs te lezen! Heb ook veel bewondering voor je creativiteit en energie! Leuk om op deze manier een beetje op de hoogte te blijven van jullie leventje. Bij deze ook nog proficiat met je verjaardag. Heel veel liefs van ons. Hans en Co

    Like

  2. Ach dat jongetje met kuifje of is het een meisje die is erg leuk
    Ole en Louis goes without saying (knappe mannetjes, toch maar wel )
    Veel plezier morgen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s