juffenverjaardag

Gisteren was ik ‘zogenaamd’ jarig. Eén keer per jaar vieren we namelijk met de hele onderbouw juffen (en 1 meester)- verjaardag. De kinderen mochten verkleed naar school en we gingen de hele ochtend feest vieren en niet werken.

Ole had met zijn klas dus ook juffenverjaardag en was al dagen van tevoren bezig met het kiezen van een outfit. Eerst wou hij als brandweer maar die viel al snel af en daarna twijfelde hij steeds tussen cowboy en piraat. Uiteindelijk is het cowboy geworden.

Alle kinderen uit mijn klas waren heel mooi verkleed. Er zijn altijd vooral veel prinsessen en superhelden. We gingen disco-gymen met meester Richard en een circuit doen in de klas. Ze mochten kettingen rijgen van een dropveter en Nibbits, Een feesthoed knutselen, spiesjes maken van gezonde lekkere dingen en de juf een feestjurk geven.

Ik kreeg natuurlijk ook nog cadeautjes. De klassenmoeders hadden geld ingezameld en ik kreeg van elk kind een bloem met daarbij een mooie vaas.vaas.pngEn een fruitschaal. allebei van Flying Tiger. fruitschaal.pngEn ook kreeg ik nog een “doos vol met kusjes”. kusjesHet was erg leuk. Al ben ik ook altijd wel weer blij als het voorbij is. Volgend jaar weer.

14-4-2016- Deze foto hebben de klassenmoeders gemaakt. Ik wil eigenlijk geen foto’s van de kinderen erbij zetten maar deze is zo leuk dat ik het niet kon laten. Hopelijk vinden de ouders het niet erg: juffenverjaardag

 

 

3 reacties

  1. Op dit soort dagen is het toch wel erg leuk om met kinderen te werken.En dan zo een jongetje als Ole dat dagen bezig is met de voorbereiding (Ik vond die piraat ook wel heel stoer!) . Ben je nu ook ouder geworden, Jitske!

    Like

  2. Wat gaaf verzonnen zo, om dit gezamenlijk eens per jaar te doen. Leuk!

    En fijn, ook gaaf te lezen dat er soms nog gewoon dropveters met nibbit rondjes mogen op een school om te rijgen, hahahaha

    X

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s