Verjaardag

Ik weet dat het misschien wat kinderlijk is, maar ik vind jarig zijn echt heel leuk. Je krijgt cadeautjes, en lekker eten en drinken, je mag bepalen hoe de dag eruit ziet en iedereen is lief voor je. De meeste mensen vinden jarig zijn niet meer zo belangrijk na hun twintigste maar ik ben er dol op. En gisteren was het weer zover. 

Ik had bedacht niet zoveel te doen en niet echt veel mensen uit te nodigen maar zelfs als ik een rustige verjaardag wil, wil ik wel het gevoel hebben echt jarig te zijn. Gelukkig weet Tobias dat heel goed dus gister mocht ik lekker uitslapen en maakte Tobias, Louis en Ole een lekker verjaarsontbijtje. 


Ondertussen lag ik lekker lang in bed te lezen en mijn verjaarswensen op Facebook en whatsapp te bekijken zoals deze van Saar waar ik erg om moest lachen. 


De kinderen hadden allebei een tekening gemaakt. 

En ik kreeg als cadeautjes een radio, een boxje voor mijn telefoon en een boek: “Als je het licht niet kunt zien” van Anthony Doerr.

Na het ontbijt waste ik de haren van de kinderen en bracht ze naar het clubhuis waar op woensdag in de zomervakantie altijd kinderactiviteiten zijn. Ze gingen spelletjes doen zoals stoelendans en een ballonnenspel. Binnen want het is koud en regenachtig. Ik denk niet dat ik ooit zulk slecht weer heb gehad op mijn verjaardag. 

Smiddags kwam Tota met een vriendin en later ook Paul een kopje thee drinken. 


Ook kwam nog de moeder van Ole’s nieuwe tuin-vriendin Kate Ole terugbrengen, de tuin bekijken en ook een kopje thee drinken. 

Het weer werd steeds beter en aan het einde van de middag kwam Anne met Mus en Bor, de vrienden van de kinderen. Zij gingen lekker spelen (een hut bouwen) en wij kletsen en wijntjes drinken en een vuurtje stoken. 

Toen we veel te laat wilde gaan eten kwamen Klaas en Sandra, vrienden van de tuin, ineens op verrassingsbezoek. En ook Reintje en Gerritjan, onze tuinburen, kwamen nog. We bleven nog heel lang zitten en draaide plaatjes via de telefoon en mijn nieuwe boxje. De kaarsjes waren aan en verder was het aardedonker en heel gezellig. Ik had echt een topverjaardag en gebruik deze regenachtige dag dan ook alleen om hier van bij te komen. 

9 reacties

 1. Jammer dat ik het vuurtje heb gemist lijkt me leuk en warm.
  Ik zit wel erg ingedoken of ben ik zwanger 😉
  fijn dat alles toch nog is goed gekomen(ondanks rot weer) om je een verjaardags gevoel te geven.Mis wel beetje mijn lathyrusjes :\

  Like

 2. Zo zag ik een gisteren een bruidspaar die er vast niet op gerekend hadden dat het zo zou kunnen regenen op deze dagen, hahahaha

  En nu jij, alsnog van harte gefeliciteerd! En nee ik heb er niet zoveel meer mee, maar als je op 6 dec. jarig bent, kan ook niemand en eigen familie is voor meer dan de helft uitgeroeid ondertussen dus max is 8 hooguit 10 en meestal blijf ik steken op 6, mijn ouders, mijn kind, mij nicht…. en mijn oom… dat is het…

  Evengoed gezellig maar vrienden zitten dan nog met Sint wat tegenwoordig ook na 5 dec kan vallen tegenwoordig, not done vind ik eigenlijk, hahahaha

  X

  Like

 3. Awh gefeliciteerd met je verjaardag ❤ we wensen je nog vele jaren en het is inderdaad heerlijk om jarig te zijn haha maakt niet uit hoe oud je bent het is elke keer weer een heerlijk gevoel (voor ons) xD we hebben je trouwens genomineerd voor 'The Liebster Award' we hopen dat je de tijd kunt vinden om de vragen te beantwoorden, je kunt de vragen vinden op onze blog, veel plezier alvast en succes ❤

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s