Vakantie 2020- het begin

Het blog schrijven is er de laatste tijd een beetje bij ingeschoten. Eerst omdat ik het te druk had met de laatste weken voor de vakantie en alles wat daarbij komt kijken (daarover straks meer) en daarna had ik het te druk met niets doen, met “un-winden” met wennen aan het idee dat ik de komende 5 weken niets anders hoef te doen dan genieten van mijn vakantie, veel lezen, lekker uitslapen, genoeg leuke dingen doen en een beetje te zorgen voor mijn kinderen.

De laatste weken voor de zomervakantie zijn toch altijd weer hectisch. Er moet nog van alles aan administratie gedaan worden, de tweede groepers gaan de klas verlaten en krijgen een feestelijk afscheid met een plakboek, een persoonlijk gedicht en een cadeautje. Dan heb je altijd nog de overdracht, het een beetje oké achterlaten van je lokaal en allerlei borrels om het einde van het jaar te vieren. Tussendoor vierden we ook nog even Ole’s verjaardag. Hij is pas 25 juli jarig maar had ook vorig jaar geen feestje gehad en ” na de zomer” duurt nog zo lang, dus vierden we het nu maar met een feestje in de tuin met een speurtocht en het douanespel.

En Louis had zijn laatste week op de basisschool. In plaats van een musical hadden ze een podcast gemaakt en de ouders mochten die s’avonds op school komen luisteren, waarna alle achtste-groepers hun diploma kregen en een dansfeesten gingen houden in de hal van de school.

Hier is Louis op het feestje van zijn vriend Tijs met zijn beste vrienden Mus en Marwan.

En toen was het ineens vakantie en de eerste week hebben we eigenlijk niet zo veel gedaan. Een beetje rond-gelummeld in de tuin, en vooral ook in het tuinhuisje, omdat het zoveel regende.

Ik ging nog wel heel gezellig borrelen met mijn twee klassenmoeder-vriendinnen Floor en Houkje, maar verder echt bijna niets gedaan.

En nu zijn we in het duinhuisje in Egmond aan zee en is de vakantie, met ook lekker weer, pas echt begonnen.

Alvast een paar foto’s van onze bingo-avond op de naastgelegen camping, mijn duinwandeling met Sil, de kinderen die elk jaar op lengte gemeten worden tegen de planken van het duinhuisje en ons tripje naar het strand.

Ik wens iedereen die ook vakantie heeft een fijne vakantie en ik ben vanaf nu vast voornemends weer wat meer te gaan bloggen. Tot later dus maar 😊

2 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s