Hoe het gaat

Alweer een tijdje niet geschreven over mijzelf en wat ik allemaal aan het doen bent. Vind het ingewikkeld op mijn blog, want wil niet mijn hele privé-leven hier open en bloot neerleggen maar het voelt ook weer niet goed om er helemaal mee te stoppen aangezien ik nu al jaren wel van alles met jullie deel en dat zelf ook leuk vind.

En ik ben ook van mening dat het op sociale media niet altijd rozengeur en maneschijn hoeft te lijken want in het “echte” leven is dat ook niet altijd zo. En het zou ook ergens wel prettig zijn als mensen een eerlijk beeld krijgen van hoe het iemand echt vergaat.

Wij zitten nog steeds in onze proefperiode en ondanks dat ik het daar soms erg moeilijk mee heb, gaat het ook goed met me. Ik ben weer helemaal aan het werk en vind dat ook fijn. Het is prettig weer mijn eigen klas te hebben en me weer nuttig te voelen.

Verder merk ik dat ik het in mijn eentje ook wel kan allemaal. Ik heb het gezellig met de kinderen, het lukt om naast het werken het huishouden een beetje bij te houden (je moet niet onder de bank gaan kijken, maar aan de oppervlak ziet het er best oké uit 😉), ik probeer gezond en gevarieerd te koken en ik doe zoveel mogelijk “leuke” dingen en ik geniet daar ook van.

Al die dingen geven me weer nieuw zelfvertrouwen en verder ben ik ook nog 10 kilo afgevallen en voel me goed in mijn nieuwe, strakkere vel.

Ook ben ik blij dat 2018 na vandaag afgelopen is. Het was echt een K-jaar en ik denk dat 2019 alleen maar beter kan worden. Welke kant het ook opgaat, het is een weg vooruit en ik heb er zin in.

Ik wens iedereen die dit leest een fijne oudejaarsavond en veel geluk en voorspoed in het nieuwe jaar.

Hieronder nog wat foto’s van de kerstvakantie. Kan ik toch niet laten 😊.

Eerste kerstdag vierden we als gezin met Florence, Herman en Anton.

de taart die Louis en ik gemaakt hadden als toetje.

tweede kerstdag met de kinderen naar Winssen. In Nijmegen gingen we naar de theatervoorstelling: de Familie van Nielie.

Volgende dag naar museum Orientalis in de Heilige landstichtin. Daar is een heel bijbels landschap nagebouwd in het bos en ze hebben er goede klimbomen.

En foto-dingen waar je je hoofd door kan steken.

Daarna een paar dagen alleen in Amsterdam. De kinderen waren bij Tobias en ik had een feest, een afspraak met mijn vader en ik ging naar de film “all you need is love” Niet zo goed, wel vermakelijke film voor in de kerstvakantie.

en nu op weg naar de familie Stam waar ik oud en nieuw ga vieren.

3 reacties

 1. Leuke up-date Jits! (doe net of ik gedeelte niet weet ) maar positief denken zoals je doet is het beste wat je kan doen en je ziet er goed uit , anders..happy 2019!! ❤

  Like

 2. Ha Jitske, op de valreep komt je blog langs. Je verhaal vind ik weer hartverwarmend. De feestdagen klinken harmonieus. Wat fijn dat je lekker tien kilo afgevallen bent.
  Ik waak over mezelf, de katten en ons park. Mooi nieuw jaar Jitske, Louis, Ole en Tobias 🤗

  Like

 3. Wat een positief bericht, lieve Jits! Zet me op! Je ziet dat je het kunt en ook nog 10 kilo afgevallen. Je staat lichter in het leven en dat is helemaal okay. 2019 wordt goed, zelfs als het niet altijd leuk is!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s