Curacao 4 

Vandaag was echt een topdag. Ik heb een heel mooi stuk van het eiland gezien, een landhuis bezocht en schildpadden zien zwemmen. 

Jonas was hier blijven slapen en vanochtend werden Tobias, Louis en Jonas al heel vroeg opgehaald door Saar en Sanne om de Christoffelberg te gaan beklimmen. Ik heb wel echt getwijfeld of ik niet mee moest gaan maar ik ben niet zo’n held in het klimmen en klauteren en om op de top te komen moet je dat best een tijdje doen. Dus namen mam en Hans, Ole en Otje later ook de weg naar westpunt en wachtte hen op bij het landhuis Savonet onder aan de berg. 

Van Saar en Tobias kreeg ik later deze foto’s: 

Wij bekeken ondertussen het landhuis en voerden de ezels. De vorige keer dat ik in Curacao was was ik hier ook al geweest. Zie deze oude Blog

 
Toen de wandelaars terugkwamen en we wat gedronken hadden stapten we weer in de auto om helemaal naar het puntje van het eiland te rijden. Hier was een heel leuk strandje waar je dus gewoon tussen de schildpadden kon zwemmen. 
Na een tijdje werd de zon echt te fel en reden we weer, via een erg mooie weg, terug naar onze respectievelijke huizen voor een welverdiende siësta. 

In de avond ontmoette we elkaar weer op een pleintje in Otrabanda. We maakten een klein stadswandelingetje, dronken iets op de handelskade en bekeken het open en dicht gaan van de pontjesbrug en gingen toen hamburgers eten op een heel gezellig pleintje waar een bandje aan het spelen was en waar druk ge-salsa-danst werd.  

4 reacties

 1. Ja leuk weer! mijn favo foto is die van Ole louis en otje op die trap.
  Dat het TE heet is kan ik me bijnna niet voorstellen. alhoewel het hier nu ook best lekker is , maar beslist niet TE ….
  ik heb wat foto’s op je tijdlijn gepost zonet..

  Like

  • Nou Tota, jij zou het hier zeker veel TE heet vinden. Je gaat hier echt niet een wandelingetje maken in het midden van de dag.maar vandaag waait het wat meer en daardoor al veel beter uit te houden. En verder natuurlijk ook juist heerlijk hoor. Maarja ik ben een echt Nederlander denk ik: altijd klagen over het weer

   Like

   • Haha ja ik zou het te heet vinden denk ik ook.Alhoewel toen in Griekenland ook behoorlijk heet kon ik er toch beter tegen dan de hitte hier in Nederland..briesje van het strand denk ik.
    Klagen mag…

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s