Begin van de vakantie

Ik begin maar vast met het schrijven van een blog want slapen kan ik toch niet meer. Het is 05.23 uur dus ik vind al dat ik het lang heb volgehouden. In Nederland is het namelijk 11.23 uur. Ik zou nu net met de kinderen van school gaan buitenspelen. Maar dat ga ik niet want ik ben in Curacao 😊

Uitzicht vanaf ons hotel

We zijn hier gisteren naar toe gereisd met mijn moeder en Hans. Otje en Jonas hebben deze week herfstvakantie en ook Saar en Sanne zijn vrij, dus we kunnen de hele tijd leuke dingen gaan doen samen. 

Gister was wel een lange dag want om 06.30 moesten we al in de taxi. De regen kwam trouwens met bakken uit de hemel.  Op Schiphol zagen we mam en Hans en gingen we door de douane. 

En ontbijten bij de nieuwe speelplaats op Schiphol waar een heel leuk speel-vliegtuig staat. 

De vliegreis was eigenlijk prima te doen. Het duurt wel 10 uur maar je krijgt de hele tijd lekker te eten en je kan allerlei nieuwe films bekijken en een beetje lezen of proberen te slapen. En toen we aankwamen in Curacao waren we natuurlijk heel blij. Ik had Ole verteld over de warmte die als een deken over je heen valt op het moment dat je uit het vliegtuig stapt maar ook hier regende het behoorlijk toen we aankwamen. Maar deze bui was alweer over toen we door de douane waren. En ja dan voel je de deken wel. Want het was meteen behoorlijk warm. Volgens Saar is her ook erg warm voor de tijd van het jaar. Daar zullen we de komende dagen echt aan moeten wennen. Want langer dan 5 minuten in de zon lopen is al niet te doen.

Het was erg fijn om elkaar weer te zien en samen reden we naar ons hotel “Blue Bay”. Hier hebben we een appartement met uitzicht op zee en lekker veel airco. En ik kan jullie wel vertellen: dat is echt heel fijn, airco, als je hier bent 😊

Maar we bleven niet lang want je moet vooral niet ‘ inkakken’ na zo’n reis maar zorgen dat je wakker blijft. Hoe later je naar bed gaat, hoe minder vroeg je wakker wordt midden in de nacht en hoe minder je jetlag. 

Dus reden we naar het nieuwe huis van Saar en Sanne. Ze wonen hier nu zes weken en het is echt een erg leuk huis en helemaal geschikt voor haar bewoners. We gingen eerst lekker zwemmen en toen, in de wind, naast het zwembad zitten en een koud biertje drinken. De kinderen waren niet meer weg te krijgen uit het zwembad en vonden het heerlijk. 

We aten heel lekker eten van Sanne en chocoladetaart gemaakt door Jonas toe. 

Om 8 uur Curaçaose tijd reden we terug naar Blue Bay en gingen allemaal meteen naar bed. Erg moe maar wel tevreden. Voor ons gevoel was het 2 uur snachts. 

Ik ga natuurlijk mijn blog bijhouden tijdens deze vakantie dus later meer over Curacao en wat we allemaal doen hier. 

7 reacties

 1. Wo had geen idee dat jullie al weg waren!! Geniet er maar van zou ik zeggen ik zal je blog volgen wat heerljk, Paul en ik dachten dat je pas in NOV weg zou gaan, nu snap ik dat ik niets meer hoorde.Jeetje wat ver weg zijn jullie nu doe de gr,aan Saaar en Sanne
  wo ben echt perplex (haha) Wij hebben allen maar regen en nog eens regen, mar weekend schijnt droog en 18 graden te worden Hmmm
  Lots of fun!!! X

  Like

 2. Ha lieve Jits en andere familie op Curacao. Wat heerlijk dat jullie daar nu zijn. Geniet ervan en heel veel groeten, ook aan Saar en Sanne, Annelies en Hans van ons! Misschien zien we elkaar nog in Suriname? Wij zijn daar van 12 tot 27 okt. Liefs Hans en Coby

  >

  Like

 3. Jitske, Tobias, Louis en Ole, ik geniet nu al met jullie mee. Heerlijke vakantie met elkaar en jullie vrienden/familie daar. Herfstgroet uit Tuin en Bos, Petri

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s