Week vijf

Het is zondagavond en dan MOET ik van mezelf een blog schrijven. Niemand die dat mij verplicht natuurlijk maar jezelf verplichten is soms de enige manier om het vol te houden. Als ik het er 1 keer bij laat zitten, kan ik dat de keer daarop ook en binnen de kortste keren is jitstips vergaan en dat wil ik nou ook weer niet.

Eigenlijk zit ik helemaal rozig van een dag zon, zee en strand te hangen op een stoel in het duinhuisje. Ik ben blij dat de kinderen eindelijk in bed liggen (21.15 uur) en het liefst zou ik zelf ook al in mijn bedje gaan liggen. Ja, het is vermoeiend hoor, vakantie vieren πŸ˜‰ Ik hoop wel dat jullie begrijpen dat ik een grapje maak want ik vind het heerlijk hier en ben elke dag enorm aan het genieten.

Daarom nu ook wat ‘random’ foto’s van de afgelopen week en van wat we allemaal gedaan hebben:

Maandag gingen we midgetgolfen in Bergen met Jan, Sil, Kolja en Lovis. Jan won en haalde ook het dagrecord.
Wat een schattig baby’tje he? Dat is Hedda, van Coos en Willemijn. Coos kwam onverwacht op bezoek met haar en met Auke. Heel leuk want Lovis en Kolja waren er ook en de kinderen gingen heerlijk met zijn vijvenin de duinen spelen. Konden wij ouders lekker rustig praten en kopjes thee drinken.
Aan het begin van de avond gingen we nog even naar het strand. Kolja en Louis graven een kuil.
Ook woensdag gingen we naar het strand. Dit keer met Anne, Mus en Bor die in Bakkum op de camping zitten. We liepen elkaar tegemoet over het strand. Tobias bouwde een heel groot zand-fort met ze.
Dit is het eindresultaat. Daarna dronken we wijn bij de strandtent, bleven daar ook eten en liepen toen nog 6 km terug door de duinen. We kwamen pas om 10 uur in het duinhuisje aan. Ietwat onverantwoord maar wel heel gezellig.
Donderdag gingen we naar het museum in Bergen. Daar schreef ik al een blog over:

Het zalig nietsdoenΒ < dit is een link

Vrijdag gingen we met Florence, Herman en Anton naar het circus in Egmond aan Zee. Circus Sijm. Erg mooie en aandoenlijke voorstelling. Louis laat in de pauze ook even zijn kunstje zien: de kraanvogel.
Daarna gingen we samen eten bij het duinhuisje. Ole deed ook nog even een showtje als “rock-ster” Dat wil hij later worden.
Zaterdag was een dag van lekker nietsdoen. De kinderen speelden in een modderpoel en vonden dit mooie kikkertje
Vandaag gingen we voor de tweede keer naar het strand van Egmond Binnen. Je moet een stukje fietsen maar dan heb je wel een mooi en rustig strand waar wel een strandtent is. We willen tenslotte wel een ijsje kunnen eten en naar de wc.
Ik las een heel dun boekje van Jan Wolkers over Texel. Maar dat had ik vrij snel uit. Toen ben ik Ole maar gaan ingraven.
Tobias groef een kuil zo diep als tot het grondwater. Het is maar waar je zin in hebt, denk ik dan. Maar hij zei “ik houd juist van megalomane projecten”

​

Ole maakte dit schelpenkunstwerk. Het is een auto.
Daar zitten ze dan, mijn drie mannen. Schoenen aan doen als je van het stand komt.

En dan zijn we weer aangekomen bij het nu. Als ik eenmaal aan het schrijven ben vind ik het toch weer leuk. Heerlijk rustig is het nu in het huisje. Iedereen slaapt al. Tijd voor jezelf.

Als toegift nog even wat flauwe filmpjes: boomerang. De nieuwe hobby van Louis, Ole en mij.

​

​
​

​
​​

​

​

​

EΓ©n reactie

  1. hahahaha moet ik nog gaan googelen ook, megahuppeldepup projecten, geweldig!

    En de boomerang filmpjes ook erg leuk. Vakantie kan inderdaad zo ontspannend zijn en heerlijk, dat de vermoeidheid of rozig zijn er gewoon bij hoort. als je dat bereikt? Dan doe je het juist goed πŸ˜‰

    Geniet nog lekker, nog een weekje! Denk ik ook, we zitten in dezelfde regio, geniet ervan!

    X

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s