Portretfoto’s

Mijn schoonvader Jan werd dinsdag 70. Daar hoort natuurlijk een mooi cadeau bij van de drie zoons, hun vrouwen en de kleinkinderen. Iets wat dierbaar is en waar je lang plezier van hebt. Foto’s dachten we. Van ons allemaal. 

Gelukkig hebben Tobias, Sil en Merlijn een nicht, Nina Stam, die hele mooie foto’s maakt en die hieraan wel mee wilde werken. Ze kwam naar het duinhuisje en naar onze tuin om ons allemaal te fotograferen. Ze hing in de huisjes op een strategische plek een zwarte doek op, deed een paar gordijnen dicht en ramen open en begon met foto’s maken. 

Ik was er echt van onder de indruk dat Nina zo goed wist hoe ze het wilde hebben en zo professioneel te werk ging. Poseren is wel heel moeilijk, vooral voor de volwassenen. Waarschijnlijk omdat wij ons teveel bewust zijn van onszelf en hoe we er op willen staan. Maar het resultaat vind ik echt heel mooi geworden. Vooral door de lichtval en de zwarte achtergrond. Echt knap als je zulke foto’s kan maken. Jan was er ook erg blij mee. 

Wil je meer werk van Nina zien kijk dan ook eens op haar website Www.ninastam.com

Kolja
Sil
Peet
Ole
Andrea
Jitske
Lovis
Tobias
Louis
Merlijn
Stevie

3 reacties

  1. […] zijn verjaardag. Voordat we er in het duinhuisje naar toe konden moesten Louis, Ole en ik de Portretfoto’s die Nina gemaakt had, ophalen in Amsterdam west. Het was een hele reis met eerst fiets, toen 2 […]

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s