In de Soep

 

Een echte uitgaanstip deze keer: Kom zaterdag 8 juli naar het kindertheaterfestival “In de Soep” op Amstelglorie. Dit festival is onderdeel van het grotere Amstelglorie- theaterfestival Reuring in het groen 

17855466_2283579991866280_6671914545138364886_o

Op de Hemkerhof dus een speciaal festival voor kinderen maar ook erg leuk voor als je allang volwassen bent. Het programma bestaat uit de volgende onderdelen:

 

13.00 & 14.00:

kindertheater door toneelgroep Spiegel,  “Ik kan weer heksen”

heksen

Toneelgroep Spiegel, uit Egmond Binnen, maakt naast toneel voor volwassenen ook elk jaar een kindervoorstelling. De voorstelling “Ik kan niet heksen” was vorig jaar al een groot succes op het Brugfestival in Alkmaar en is door de vader van Tobias, Jan, speciaal bewerkt voor in de tuin.

 

15.30 & 16.30:

de poppenspeler van de dam, Egon Adel. Jan Klaassen en Katrijn. Ik heb al heel veel voorstellingen van Egon gezien en ik kan wel zeggen dat hij de allerbeste poppenspeler is die ik ken. Echt heel erg grappig, zowel voor kinderen als voor volwassenen. Poppenkast op de Dam

16.00 & 17.00:

 De Zappelins; zing mee met swingende kinderliedjes, begeleid door zang (een zanger en zangeressen) en gitaar. wat is er nou leuker dan lekker liedjes zingen in de buitenlucht. Image result for steampunk zeppelin

Daarnaast kunnen de kinderen zelf heksensoep maken in de heksenketel, zijn er hapjes & drankjes en komt Paula schilderen met de kinderen.

affiche

De entree is gratis. en het weer wordt goed, dus ik hoop dat er zoveel mogelijk mensen op af komen. Zondag zal ik verslag doen van hoe het geweest is.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s