Rondleiding door de tuin

Aangezien mijn vorige blog: Rondleiding door het duinhuisje zo’n succes was, en ik zelf ook een huisje heb, waar ik heel blij mee ben, wil ik dat ook graag aan jullie laten zien.

 

2
Om bij onze tuin te komen fiets je eerst een klein stukje door onze buurt en dan steek je de Amstel over. Elke keer denk ik weer “wat is het hier toch mooi”
t7
Aan de overkant van de Amstel ligt het tuinpark Amstelglorie met helemaal achteraan onze tuin.

 

7
Als je binnenkomt in het huisje zie je eerst de keuken. Ik had natuurlijk eerst even de afwas moeten doen, voordat ik deze foto maakte maar zo krijgen jullie tenminste wel een realistisch beeld van hoe het er uit ziet.

 

3
Ons bed dat tevens dienst doet als “lounche bank”

 

4
Achter het bed staat de boekenkast (met vooral veel kinderboeken) en daarboven een kleine gezins- foto-muur. Net als bij ons thuis vind ik dat leuk om bij mijn bed te hebben.

 

5
Naast het bed staat onze enige leunstoel. Van de vuilnisbelt gered. Daar zit eigenlijk nooit iemand op. Meestal ligt hij vol met kleren.  In de vensterbank een paar van onze kaarsen want we hebben geen elektriciteit en ‘nog’ geen zonnepanelen.

 

6
Vanuit het bed zie je de tafel en de keuken.

 

8
Al onze kleren moeten in deze ladekast. Dat past natuurlijk eigenlijk niet dus ik ben op zoek naar een andere kledingkast.

 

11
De houtkachel (een echte Jotul) is nog niet aangesloten. De bloemen die er op staan kreeg ik gisteren van de kinderen uit mijn klas omdat ik, zogenaamd, jarig was.

 

9
In de keuken zitten deze tegels in de muur. Ik vind ze zelf heel mooi. Jammer dat het er maar zes zijn.

 

16
Boven het gasfornuis staan de dingen zoals thee en koffie en natuurlijk ‘Jodenkoeken’, ideaal voor in de tuin omdat ze in zo’n handig blik zitten.

 

12
Louis en Ole slapen in de slaapkamer, gezellig in een tweepersoonsbed.

 

13
En dan is er natuurlijk ook nog een douche/ WC, met Turkse tegels aan de muur.

 

t5
Voor het huisje is een klein afdakje waar je, ook als het regent, buiten kan zitten met uitzicht op de tuin.

 

t2
De witte stoenen op het terras zijn wel erg lelijk maar ze zitten zo lekker en we hebben ook nog geen andere dus voorlopig houden we ze maar.

 

t4
Ik kreeg vandaag van Tota dit kleed in bruikleen voor op de buitentafel. Leuk met al die dieren zoals de eenden in de sloot.

 

t3
En er zitten ook echte eenden in de sloot. Er ligt een houtblok in het water waar de eenden altijd op gaan zitten. Wij kunnen ze zo goed bekijken vanuit de tuin.

 

t6
Tot slot nog even de clematis op het huisje die nu net is gaan bloeien.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4 reacties

  1. Jits, wat een prachtig huisje hebben jullie, en vooral ook de tuin is super. Ik zou behalve in het Duinhuisje van Jan en Anja, ook heel graag een keer in jullie huisje zitten. Ik ga aan Thomas en Roos vragen of Isabel en Milou dan ook een nachtje mogen komen slapen in het bed van Ole en Louis. Buul en ik dan in jullie bed. Zou dat kunnen als het niet in het weekend is als jullie er zijn? Tsjee, ik krijg het nog druk in Nederland, jullie huisje en het Duinhuisje. Heeft jullie huisje eigenlijk een naam? Zoiets als: ‘Eindelijk gevonden’, of ‘OLOUIS’ of wat natuurlijk heel erg mooi is: ‘Carpe Diem’. Ik ben overigens opgegroeid in Zandvoort in een klein huis dat De Duinhut heette!!!! Xxxxx Renee

    Sent from my iPad

    >

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s