tuinweekend

Moet u ook al bijna gaan slapen? Ik wel, maar niet voordat ik mijn weekend-foto’s met jullie gedeeld heb. Want wat was het weer een fijn weekend.

Vrijdag voelde ik me voor het eerst in die week weer echt goed (daarvoor was ik ziek). De ouders van Tobias kwamen ons s’ochtends halen en samen reden we naar Hoenderloo. Daar staat het huis van mijn moeders tante Hanneke, die pas geleden overleden is. Het huis wordt verkocht en moet dus leeg. Ik heb er van alles uitgezocht, onder andere een heel mooi groen kacheltje van Jotul, een hele grote spiegel, een tafel (die staat nu bij ons thuis en de thuis- tafel in de tuin) , en kleine pruldingetjes zoals een hertengewei en vaasjes.

 

Zaterdag moest ik er weer eens aan geloven: De jongens willen het liefst zo vaak mogelijk naar de Intertoys en als ze weer wat zakgeld gespaard hebben, kunnen ze wat uitzoeken. Ole koos een hondenknuffel (hij heeft er nu een stuk of 10) en een Paw Patrol- prikblok en Louis LEGO Ninjago. Nadat dit thuis in elkaar was gezet vertrokken we naar de tuin. We namen Milo, een vriendje van Louis mee en Louis ging die avond dan weer bij Milo slapen (het is een kort nachtje geworden, weet ik nu, maar wel heel leuk)

Vooral vandaag was echt top met heerlijk lenteweer en gezellig bezoek. Merlijn en Sil (de broers van Tobias), Peet, Stevie en Kolja kwamen op bezoek. Eerst in de tuin waar we een mooie wandeling gingen maken en daarna bij ons thuis waar we asperges gingen eten. We sloten de dag af met een avondwandeling en een ijsje.

Hopelijk hadden jullie ook een fijn weekend en volgen er nog veel meer van dit soort fijne weekenden. Wat is het toch fijn dat het weer lente is.

Eén reactie

  1. Dat ziet er heerlijk uit, op het huis na dankzij overlijden, lijkt me toch ook heftig om zo bezig te zijn, heb het ook moeten doen, maar goed, de rest klinkt heel goed en ziet er ook goed uit.

    Mijn weekend was niet zo heel erg top, fysiek wil het even niet, dus ga zo de huisarts bellen, wens maar dat ik einde van de week weer mijn eerste injectie B12 mag gaan halen 😉

    X

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s