twee jaar bloggen

Ik ben nu precies twee jaar met mijn blog bezig, liet WordPress mij weten. Dat leek me wel tijd voor een kleine terugblik. Even wat cijfers op een rij:

In twee jaar tijd heb ik 26.003 bezichtigingen gehad door 12.337 verschillende bezoekers uit 57 verschillende landen. Toch wel bijzonder als je bedenkt dat alles in het Nederlands geschreven is. In totaal heb ik 263 Jitstips geschreven. Dat is gemiddeld 2,5  bericht per week

Mijn allereerste Jitstips ging over een uitstapje naar het dorpje Hemmen en verscheen op 27 februari 2015: Hemmena

Mijn meest bekeken bericht is 5 tips om vakantie zo lang mogelijk te laten duren Die verscheen op 14 juli 2016 en is sindsdien wel 5281 keer bekeken. Naar mijn mening niet omdat het de beste is, maar omdat ik er allemaal afbeeldingen van uitspraken bij gedaan heb en die ook op Pinterest heb gezet.b

 

De categorie met de meeste berichten is “kinderen”. Ik schrijf vaak over mijn eigen kinderen, leuke dingen om met kinderen te doen en ook mijn werk bestaat uit kinderen. Het leukste bericht uit deze categorie vind ik zelf Zeilvakantie uit 1986 omdat ik die tekeningen uit dat oude dagboek en de dingen die ik daarbij geschreven heb zo vreselijk grappig vind. c

Het minst bekeken bericht is mijn ‘homage’ aan Terry Gilliam (Monty python- lid en tekenaar). Dit bericht is maar 6 keer bekeken. Blijkbaar zijn mijn lezers niet zo geintresseerd in oude filmpjes, al zijn ze, vind ik, echt heel grappig en goed gemaakt en zeker de moeite waard om nog even te kijken. Terry Gilliamd

door het schrijven van mijn blog ben ik ook steeds meer foto’s gaan maken. Ik vind dit ook heel leuk om te zien. Mijn meest bekeken foto-blog is denk ik trotse tuinders waarin ik foto’s heb gemaakt van mijn mede-tuinders op Amstelglorie. e

Ik ben nog lang niet uit geblogd en raad iedereen aan het ook te gaan doen. Je kijkt toch anders naar de wereld, als je bedacht hebt dat je er iets over kan schrijven. Dus op naar het volgende jubileum (bijvoorbeeld 50.000 bezichtigingen?)

3 reacties

  1. Ik lees je blog altijd met veel plezier Jiske. De kwaliteit is steeds beter, je raakt er duidelijk meer bedraven in.

    Like

  2. Van harte gefeliciteerd, dus in feite toen ik terug kwam en jou vond, zijn we ongeveer in dezelfde tijd begonnen ik weer herstart eigenlijk, 31 jan. was mijn dag, maar ik heb het laten gaan, omdat ik die 3 jaar blogpauze had, en daarvoor… ah ja, jaren en jaren.

    Maar op dit moment: 74,641 hits in elk geval, zie ik nu, hahaha de rest volg ik niet zo. Wat er gebeurd, vergeet zelfs mijn spam te checken op reacties met regelmaat.

    X

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s