Madurodam

Soms is “toeristje spelen in eigen land’ erg leuk en waar kan je dan beter naar toe gaan dan naar Madurodam. Ben je in Madurodam geweest, dan heb je meteen een groot deel van Nederland gezien, maar dan op kleine schaal. Van het binnenhof tot de Euromast, van kasteel Drakensteyn tot het Moddersloot en van de Domtoren tot de Jordaan. Volop Hollands glorie.33

Wij gingen op een vrijdag en het was heel lekker rustig. Ik liet Louis een dagje spijbelen omdat mijn zus en haar man en kinderen nu even in Nederland zijn en morgen weer naar Curaçao vertrekken. De kinderen vonden het te gek om elkaar weer te zien en waren eigenlijk de hele tijd zelf Madurodam aan het verkennen. 29

Ik was er zelf al een hele tijd niet geweest en merkte dat ze het park veel interactiever hebben gemaakt. Op allerlei plekken kan je dingen doen, zoals een vliegtuig parkeren op Schiphol, een brand blussen met een blusboot, een concert geven zoals  Armin van Buren, of een containerboot laden in de haven van Rotterdam.

Als je besluit ook eens naar Madurodam te gaan houdt dan rekening met het volgende: Van tevoren online kaartjes kopen is véél goedkoper. Je kan het zelfs doen als je voor Madurodam staat met je telefoon 9belachelijk he?) en probeer op een doordeweekse dag te gaan want het kijkt een stuk lekkerder als er niet ook massa’s anderen zijn. Hieronder mijn foto’s. Ze zijn een beetje grijs maar het was dan ook een behoorlijk grijze dag gisteren.

 

 

3 reacties

 1. Wat leuk dat ze er waren en wat zijn de kinderen groot geworden(ja zo gaat dat)
  Overigens valt het met die drukte wel mee hoor,Madurodam is beetje op zijn retour, wij zijn er (noodgedwongen 2 x geweest midden in de zomer..

  Geliked door 1 persoon

  • Oja nog niet zo lang geleden toch? Ik vind het wel leuk maar ik vind bijna alles leuk.
   Ja groot he, zijn Otje en Jonas. Was heel leuk hen te zien en ik vind het natuurlijk ook geel fijn Saar even te zien.

   Like

 2. Haha jij wel..Ik ken het al heel lang natuurlijk dat madorudam, ik heb vroeger bij de KLM gewerkt, dat was (groot bruin gebouw) aan de overkant..is nu niet meer van de KLM, maar het bebouw staat er nog wel.
  Het is mooi gemaakt allemaal , dat vind ik wel hoor. maar het is niet meer zo populair, bij sommige toeristen nog wel, en ook dat valt mee.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s