NEMO

Het lijkt wel nooit op te houden, deze vakantie. En ook al moet ik tussendoor rapporten schrijven en mijn klas opruimen, ook gaan we veel “leuke dingen” doen. Vandaag ging ik met Louis naar het Science Museum NEMO. Ole ging bij een vriendje spelen want na onze slechte ervaringen met hem gisteren in het Rijksmuseum, leek het me beter hem niet mee te nemen (en dat vond hij zelf ook helemaal prima hoor.

nemo-1
foto van internet. gemaakt door Raja Habib
We hadden gehoopt dat het vrij rustig zou zijn omdat de meeste kinderen hier geen vakantie meer hebben, maar in het zuiden van het land hebben ze dat nog wel, dus het was flink druk. Daarom besloten we het museum andersom te bekijken en te beginnen bij het dak. Het uitzicht hier is fantastisch en er is een goed museumrestaurant, waar je ook naar toe kan zonder museum-kaartje trouwens.

Daarna bekeken we de vijfde verdieping die over zintuigen gaat en waar het ook meestal vrij rustig is. Was erg leuk. vooral omdat Louis alles echt interessant vind en niets over wil slaan. Hij heeft nu echt de goede leeftijd ervoor en zij ook wel een paar keer tegen mij: Mama, waarom gaan we hier niet veel vaker heen? het is zo leuk!!!!

Ik heb vooral foto’s van Louis en selfie’s  gemaakt. Ik hoop dat ze een beetje een beeld geven van hoe onze dag was en van hoe leuk NEMO is.

kijk voor meer informatie over het museum op de link baar de website van NEMO, of ga er gewoon een keer naar toe.

 

 

 

 

Eén reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s