Sonsbeek ’16

In park Sonsbeek in Arnhem is nu voor de zoveelste keer een zomertentoonstelling:  Transaction, samengesteld door het Indonesische kunstenaarscollectief Ruangrupa. 

Het hele park, een heel mooi park trouwens, staat vol met kunst “installaties”. Vroeger was het ook om de zoveel jaar en dan gingen we er ook altijd naar toe. Dat vond ik als kind al heel leuk. vandaag ging ik er heen met mijn moeder, Tobias, Louis en Ole. 

Als je het park binnenkomt zie je al meteen de eerste ‘kunstwerken’ staan: vier felgeschilderde tafeltennistafels met daarbij batjes  en balletjes zodat je er ook echt op kan spelen. 

Maar voordat we het park gingen bekijken moesten we natuurlijk eerst lunchen bij Stadsvilla Sonsbeek op het terras. 

Lekkere broodjes. Tobias en mam hadden de ossenworst en ik de zalm. De kinderen boterhammen met jam en pindakaas. 

Daarna gingen we het park bekijken en Louis mocht ook even Pokemon Go-een. Dit wordt al zoveel gedaan dat het zometeen een echt woord in de Van Dale wordt. Ook hier liep het hele park namelijk op zijn telefoon te kijken om Pokemons te vangen. 

Ole rende vrolijk vooruit en viel toen erg naar op zijn knie. Er zat een flinke snee in en hoewel de barman bij het restaurant hem kundig een zelfgemaakt zwaluwstaartje erop gaf besloten we toch dat het beter was als de dokter er nog even naar keek. 

Na een heel kort rondje park, even pokemonnen en maar een paar kunstwerken gingen we dus maar weer snel terug naar de auto. 

Ik vond het wel heel jammer want ik had graag nog de rest van de tentoonstelling willen zien. Maar dat kan nog tot 19 september. 

Ole ging met zijn oma en Hans naar de dokter in Winssen en hij moest inderdaad gehecht worden. 

07-08: even als toegift nog de foto van de hechtingen. 

3 reacties

  1. Ga je 2 weken fietsend door Frankrijk, krijgt Ole een gemene val in Sonsbeek, of all places! Arm kind. Tobias kijkt ok beetje sip op een van de foto'”s/

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s