Een dag in 48 beelden

Vandaag heb ik de hele dag foto’s gemaakt. We waren in het duinhuisje aan het slapen samen met Sil (Tobias zijn tweelingbroer, Andrea, Kolja en Lovis). Tobias en ik sliepen in de tent. Vanochtend moesten wij moeders er vroeg uit om, met de kinderen samen, ontbijt te maken en bloemen te plukken en de vaders mochten lekker uitslapen, want het was vaderdag. Daarna gingen we door de duinen wandelen naar Egmond, taartjes eten, naar zee, spelen op het strand en bij een strandtent zitten en weer terug wandelen door de duinen. Ik heb overal foto’s van gemaakt want ik wilde eens zien of je ook een interessant fotoverslag krijgt zonder mensen erop. Ik was er de hele dag mee bezig en ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden.

Eén reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s