De selfie-stick

In de stad zie je ze vaak lopen: toeristen met een selfie-stick: een grote stok waar een telefoon op zit waardoor je nog beter selfie’s kan maken van jezelf en je vrienden en dat het dan ook nog duidelijk is waar je bent, bijvoorbeeld voor het paleis op de Dam of voor de Nachtwacht.  Het ziet er belachelijk uit en zoals jullie misschien wel weten vinden wij Amsterdammers toeristen sowieso al heel stom: ze kunnen niet fietsen, zijn meestal stoned of dronken en lopen in grote getalen door de stad meestal met rare ijsmutsen op met Amsterdam erop of zoveel mogelijk wietbladen. 

Maar toch intrigeerde de selfiestick mij. Waarom nemen mensen dat mee in hun reisbagage en wat bezielt ze ermee door de stad te gaan wandelen? Daarom was ik ook zo blij toen ik hem donderdag bij de Action zag liggen voor 2,50 euro. Ha! Kan ik het eindelijk eens zelf uit proberen. Want zeg nou zelf; je mag toch eigenlijk niet over iets oordelen als je niet zelf weet wat het is. Ik was dus heel blij met mijn selfiestick en besloot mijn weekend ermee vast te leggen zodat ik er daarna goed over kan oordelen. Dus hierbij mijn selfie’s gemaakt met de stick. Sta ik eindelijk ook eens zelf op de foto. 

vrijdagavond in de tuin met Anne, Mus en Bor
buiten ontbijten zaterdagochtend
met Ole in onze strandstoel. wat een heerlijk weer
Louis probeert hem ook even uit.
Met Tota en Paul zondagochtend thee
mijn oom gerritjan was jarig . hier op zijn verjaarsfeest met oude vriendin Carla
met Merel en Anouk. heel gezellig
en natuurlijk een met mijn moeder, louis en ook weer een oude vriendin.
en als afsluiter deze ze van m’selfie. kijk vooral ook naar het raamje achter mij
En dan natuurlijk nog mijn conclusie: best leuk zo’n selfie-stick. Eigenlijk vooral om groepsfoto’s te maken. Maar het ziet er wel heel raar uit om steeds met zo’n ding rond te lopen. Eigenlijk zou hij standaard in je tas moeten zitten om hem zo heel af en toe tevoorschijn te halen. Als je niet bevangen wordt door schaamte. 

6 reacties

  1. Allemaal gelukt , met de stick kan je het lekker weg en hoog houden zodat niet alleen iedereen er op komt maar je ook geen vertekend gezicht krijgt, zonder moet je het vaak proberen en je arm om de juist hoogte weg te houden..en je hoofd ook hoop,gedoe, maar met ervaring lukt het wel, (! hihi heb het vaak gedaan en de niet gelukte zijn echt vreselijk, die post ik nooit natuurlijk) maar Jits ik begin er niet aan haha..
    was echt leuk ff thee drinken met zijn allen,voor we naar huis gingen en lachend selfies maken..(pas op dat je niet the selfie queen gaat worden 😉 )

    Geliked door 1 persoon

  2. Whoooooooooohahahahahahaha en wat zie ik nu op de meeste foto’s? De stick! Volgens mij is het dan ook nog de bedoeling dat je die buiten beeld houdt 😉

    En die laatste foto, geweldig! Kortom stiekem ben je toch om, ik heb er geen, twijfel nog, maar wie weet en dan gewoon in Amsterdam eens uitproberen waar ik zelf geboren ben 😛

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s