Weekend in de tuin

Na deze hele dag regen ben ik het alweer bijna vergeten, maar het weer in het weekend was best oké en wij gingen dan ook weer voor het eerst dit jaar in ons tuinhuisje slapen. Daarvan een klein fotoverslag:

15
ons tuinhuis hoe het er nu uit ziet. Alles wordt al aardig groen. De tuin moet nog een beetje netter gemaakt worden en de bloemen bloeien nog niet.

Vrijdag hadden Ole en ik vrij. We gingen rond 12 uur naar de tuin. Ole speelde en ik werkte in de tuin. Ook gingen we nog even een wandeling maken over Amstelglorie en een ijsje eten. Heel gezellig, al vroeg Ole wel om de 10 minuten “wanneer komen Louis, Bor en Mus?

4
Hier zijn ze er dan eindelijk. Wij gingen gezellig borrelen met Anne en de jongens spelen. Ze bleven ook nog eten. Hier genieten ze van hun toetje.

 

2
De volgende ochtend kwamen Jan en Anja op bezoek. Ze namen Sil en zijn kinderen (Kolja en Lovis) mee. Zij bleven ook slapen in het huisje naast het onze.
14
Mijn buurvrouw Tota vond een vogelnestje in de heg met vier piepkleine vogeltjes erin. Het hele weekend hebben we ze (van een afstandje) in de gaten gehouden om te kijken of hun moeder nog wel kwam. We hebben haar niet gezien maar de vogeltjes bleven leven dus waarschijnlijk kwam ze ze af en toe toch iets brengen.

 

1
Tobias en Sil verplaatsten onze strandstoel die nu eindelijk op de goede plaats staat en bleven daar vervolgens de hele dag in zitten.
5
Nog een hele lading moestuintjes gekregen van een moeder op scool. Samen met Lovis heb ik ze allemaal geplant. De helft haalt het toch niet en dan heb ik tenminste iets om in de groentenbak te zetten.
6
De kinderen kennen elkaar zo goed en kunnen altijd heel leuk spelen.

 

13
Toen Andrea ook was gearriveerd (zij had een studiedag) aten we tabouleh , grote garnalen, dolma’s, humus, turks brood en groene sla. Erg lekker.
16
Tot diep in de nacht praten, kaarten en veel lachen.
7
Beetje brak de volgende dag maar je moet toch wat als je kinderen hebt… Dan maar een flinke wandeling.
8
Het weer was niet echt denderend maar het regende tenminste niet. Over de brug naar het Amstelpark.
10
Daar is altijd van alles te beleven. Ze hebben er een speeltuin, een pannenkoekenrestaurant, veel leuke paadjes, een doolhof en een kinderboerderij.

 

Na nog wat gegeten te hebben bij “De Hop”, liepen we terug naar de tuin, ruimden alles op en gingen allemaal naar ons eigen huis. Toen begon het eigenlijk ook pas echt te regenen. De weergoden waren ons dus goed gezind.

17
Als afsluiter nog even deze foto die, als je goed kijkt kan je het ook wel zien, 2 jaar geleden is gemaakt. Toen deden we namelijk met Sil en Andrea precies hetzelfde. Daarover schreef ik deze blog “De commune”, op mijn vorige site.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eén reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s