Paasontbijt in de lappenmand

Op school vieren we Pasen altijd door een paasontbijtje voor iemand anders te maken. Je trekt een lootje waar een ander kind op heeft geschreven wat hij/zij lekker vindt om te eten. Voor dat kind versier je dan een doos waar je een paasontbijtje in doet. Helaas is de griep nog niet uit ons huis vertrokken en zijn vooral de jongens nog erg ziek. Ik nu koortsvrij maar nog wel wat slapjes maar Louis 39.5 en  Ole 38.7. Dus geen school voor de boys en paasontbijt thuis. Hier een fotoverslag:

p5.png
De lootjes die de jongens getrokken hadden met daarop de wensen van dat kind
p15
zondag zijn ze al begonnen. Toen was ik nog de enige die ziek was.
p14
Tobias helpt een handje mee. Is altijd de vraag: Laat je het ze helemaal zelf doen of niet? We hebben gekozen voor nog niet. Dan krijgen de kinderen tenminste echt iets moois.

 

 

p1.png
Een schaap voor het meisje dat Ole heeft getrokken
p2
en een kasteel voor Louis.

Zo zagen De jongens er vanochtend uit. Ole eet alweer een stukje banaan. Is fijn want gisteren kon hij niets binnenhouden.

De Inhoud van de dozen. Niet echt verantwoord (volgens de schijf van vijf) maar wel lekker, volgens deze kinderen dan.

p13
08.00 uur; De dozen zijn klaar om naar school te gaan. Tobias brengt ze weg.

 

p10
Louis en Ole krijgen ook allebei een paasdoos, gemaakt door weer andere kinderen. Ze zijn er erg blij mee maar eten bijna niets.
p12
Ole is vooral heel blij met zijn veren- armband

 

En nu maar hopen dat we allemaal snel opknappen want het begint behoorlijk saai te worden en morgen zouden we voor het paasweekend naar Oestgeest gaan (passen op het huis van mijn oom en tante, de konijnen en de kippen en daar Pasen vieren) en als de kinderen nog koorts hebben wil ik ze niet meenemen in de trein, bus en tram. Ik denk het bijna nooit, maar “hadden we nu maar een auto”.

3 reacties

  1. Ik snap je met die auto, inderdaad, soms zou je willen dat je die wel had, zelfs als je niet eens een rijbewijs hebt.

    Ik hoop dat ze nu heel snel opknappen en vooral ook weer voedsel binnen kunnen houden, sterkte!

    X

    Like

  2. […] al laten zien dat hij goed is in het maken van mooie paasdozen (zie deze uit  2017 of deze uit 2016 ) Handig, zo’n blog, kan je even terugkijken wat je vorrig jaar ook alweer […]

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s