de Honigfabriek

In Nijmegen ligt aan de Waal, net buiten het centrum, de oude Honigfabriek. Ze maken er nu geen soep en pasta meer. De fabriek is tot 2022 een soort van vrijplaats geworden waar allerlei kleine bedrijfjes zich hebben gevestigd.

 Bij de Meesterproef kan je erg lekker eten in een oude fabriekshal waar je ook nog veel oude fabriekselementen terug ziet.    Het eten wordt bereid met lokale producten en is erg goed.


De kinderen kunnen er sjoelen en je hebt een erg mooi uitzicht op de rivier en de boten die voorbij varen.

deze lamp gemaakt van een augurkenpot wil ik ook.

 En ze hebben zelfs een heel gezellige rookruimte. Altijd sympathiek.

Naast de Meesterproef ligt een nog veel grotere fabriekshal die ze volgestort hebben met zand: De Beachfabriek. Kan je beachvolleyballen en rondtollen in een megabal.

  
verder zagen we een dansstudio, een fietsenwinkel met hele coole fietsen en een winkel met houtbewerkinsatelier en hele coole meubels.

 Maar wij moesten natuurlijk naar het klimpaleis.

 Een binnen-speeltuin met steppenracebaan en kindermuseum. Erg leuk en ook daar kan je als ouders relaxed zitten en iets eten of drinken.

 Dus ben je een keer in Nijmegen (verder ook een hele leuke stad) en heb je wat tijd over, ga dan zeker een keer maar de Honigfabriek. Kijk voor meer informatie op de Site van het honigcomplex

Eén reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s