Minimarkt

Een goede plek zoeken in Amsterdam waar je lekker koffie kan drinken of tussen de middag een broodje eten MET KINDEREN is nog niet zo makkelijk. Toch is dat iets waar in ieder geval jonge moeders enorm naar verlangen. kan je lekker bijkletsen met je vriendin of alle tijdschriften van de leestafel lezen terwijl je kinderen het ook naar hun zin hebben en je je niet opgelaten voelt omdat ze nou eenmaal willen spelen.

Daarom wil ik jullie mijn laatste ontdekking op dit gebeid niet onthouden. Het heet Minimarkt en zit aan het begin van de Beethovenstraat.

etalage-AMS

Als je er langs loopt , loop je er zo voorbij omdat je denkt dat het gewoon een winkel is. Dat is het ook (met een modern woord een conceptstore).   Je kan er ontbijten, lunchen, taartjes eten, iets drinken, het haar van je kind laten knippen, een kinderfeestje houden en dingen kopen. Ze verkopen kinderkleding van merken als Mini Rodini, petit Bateau, Tiny Cottons, Emile & Ida enz (reuze leuk maar veel te duur) maar ook mooi speelgoed en allerlei dingetjes die geschikt zijn om aan iemand cadeau te doen.  Of je koopt gewoon iets voor jezelf. Deze watermeloen-lamp bijvoorbeeld.

En opgezette insecten hebben ze ook.


Maar het allerbelangrijkst is wat mij betreft de speelhoek. Er is een treintafel met heel veel treinen en een muur waar je met de duplo op kan bouwen. En dan zijn er nog bakken met ander speelgoed.

   De bedienin is ook nog eens heel aardig. En er schijnt ook nog een vestiging in Bloemendaal te zitten. Tjonge jonge jonge  ik krijg er spontaan anti- gevoelens van maar dat is flauw want het is echt leuk om een keer naar toe te gaan.

2 reacties

  1. Ik zou er meteen heen gaan met Izzy en Loulou, als ik in de buurt woonde. Een top tent!!!! Xxxx

    Renee

    Sent from my iPad

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s