mijn eigen top-6

Omdat ik nu 100 (eigenlijk nu alweer 103) stukjes heb geschreven deed ik een tot 10 van de meest gelezen stukjes. Maar er zijn ook blogposts die bijna niet gelezen zijn en tot mijn persoonlijke favorieten behoren. Dus daarom hier mijn eigen top-6 leukste stukjes  (klik op de blauwe letters om de oude blog te lezen):

Zeilvakantie

Dit is Beau de hond voor op de boot. Tekening gemaakt door Hanna, de toenmalige vriendin van mijn vader.Dit is denk ik wel één van mijn favoriete blogs. Het gaat over een zeilvakantie in Friesland die ik in 1986 had met mijn vader en zijn vriendin en mijn zus en neven en Beau de hond, hier te zien op de tekening. Van die vakantie hebben we met zijn allen een  dagboek gemaakt en dat zie je in de blog. Vooral hele grappige tekeningen en korte stukjes tekst.

Ole

oleDeze post gaat over mijn jongste zoon Ole en over hoe vrolijk hij is. In de tijd dat ik deze schreef ging Ole nog niet naar school en had ik iedere week een dag met hem alleen. Dat was heel gezellig, vooral omdat Ole bijna altijd vrolijk is.

Nu gaat hij naar school dus is de situatie veranderd maar toch leuk om te lezen.

 

Verjaarstaart

IMG_4597

Ik zou graag meer van dit soort blogs willen maken. Al zijn er wel al heel veel “how to”blogs op internet. Dit zijn blogs waarin je door stap-voor-stap foto’s, of een filmpje, ziet hoe je iets moet maken. Dat kan een knutsel (met een hip woord noem je dat tegenwoordig een “diy” wat ‘do it yourself’ betekent) zijn, of een meubel of weet ik wat nog meer, of zoals hier, een verjaardagstaart.

 

Riverboat soul

Vooral leuk omdat het leuke liedjes zijn. Wordt je vrolijk van.

Ook nog leuk als we het toch over muziek hebben is de blog: Uptown Funk die naast een lekker muziekje gaat over of je je oud of jong voelt.

Cees Buddingh

blauw 2Stukje van mijn 0ude blog “pluk de dag”.  Omdat ik, met terugwerkende kracht, fan ben van Cees Buddingh (de schrijver van het gedicht De Blauwbilgorgel).

Vooral zijn uitspraken aan het einde van de blog zijn erg grappig en goed bedacht.

 

The brick Testament

Volgens “sommigen” is dit één van mijn mindere stukjes, maar zelf vind ik de Brick Testament zo’n grappige site dat je daar zeker eens een keer moet gaan kijken en ik heb ook echt bewondering voor de maker van al die LEGO. Wat moet dat heerlijk zijn voor die man (zijn ultieme jongensdroom is werkelijkheid geworden)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eén reactie

  1. Leuk Jits! Op naar de volgende honderd. Zeilen, ja weet je nog? Ook de hemalvaart weekeinds waren heerlijk.
    AnneMarie

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s