Pizza, Artis en Minions

Onze 20 jaar samen gingen we vandaag vieren. Ik had gisteravond het lumineuze idee om hier een blog van te maken met alleen maar selfies van ons gezinnetje en uit de achtergrond van de selfies bleek dan waar we waren.

 Maar, zoals het met ideeën wel vaker gaat, bleek het de volgende dag een veel minder goed idee te zijn. Een leuke selfie maken is nog niet zo makkelijk en door de korte afstand van fotograferen staan dingen er vaak half op en achtergrond kan je wel vergeten.


Dan toch maar gewoon een verslag van de dag. In de ochtend gingen we naar Pathé de Munt naar de film The Minions.   Eerst maakten we nog wat melige foto’s in de hal.

   Voor wie nog nooit van de Minions gehoord heeft is hier de trailer van de film.

Het was jammer genoeg niet de Engelse versie maar zelfs in het Nederlands vond ik het een erg vermakelijke film (krijgt een 7 als punt) en hij was ook nog in 3D


Daarna fietsten we naar Artis waar we een heel gezellige middag hadden. Al is het wel zo dat Louis vooral geïnteresseerd is in de dieren en Ole veel meer in de speeltuinen die er in Artis zijn.

  Om 4 uur hadden we er wel genoeg van en gingen we voor een vroeg diner naar De Pizzabakker op de Plantagekerklaan.

Daar aten we heel gezellig en echt lekkere pizza zoals deze fungi & pancetta.

  En om half zeven fietsten we moe maar voldaan terug naar huis.

2 reacties

  1. haha wat grappig en de foto van Louis met de vogel is mijn favo! Kan wel at tips geven voor selfies 😉 Het is 3 uur in de nacht kon niet slapen..zo maar weer naar bed..

    Like

  2. whahaha ja sommige ideetjes lijken zo fijn en dan.. die uitvoering, herkenbaar 😀

    Toch een heerlijke dag zo samen gevierd en Artis,, jullie zijn al nummer twee die daar waren dit weekend, lees ik via andere blogs, hahaha

    X

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s