Aangekomen in Curacaou

Ik zit hier nu heerlijk op een lekkere bank die eigenlijk binnen hoort maar hier in Curacaou gewoon buiten kan staan op de porche, een buitenwoonkamer met wel een dak maar geen muren, zodat het lekker doorwaait en je de vogels goed hoort fluiten.

Het lijkt wel of we in het paradijs belandt zijn. Louis speelt met de LEGO en Saar en Sanne, Otje en Jonas zijn naar werk of school.

Net hebben we natuurlijk ook al een duik genomen in het zwembad.

 En Louis gaat de hele tijd van de glijbaan.

  En het is nu pas 09.10 uur s’ochtends. Maar we waren dan ook al klaarwakker om 4 uur vannacht.

Gisteren de vliegreis hier naartoe gehad. Dat ging prima maar duurde wel heel lang. We zaten naast een beetje een verlopen Zwitserse vrouw in het vliegtuig die al 7 jaar met haar man met een zeilboot over de wereldzeeën voer. Hun boot lag nu in de werf in Curacaou om opgeknapt te worden en zij waren voor het eerst in die zeven jaar terug gegaan naar Zwitserland om hun familie te bezoeken. Zij en haar man dronken de hele reis bier en ook nog een halve liter rode wijn. En ik rook aan haar dat ze ook flink rookte, normaal gesproken, maat natuurlijk niet tijdens deze lange vliegreis.

Louis keek een Disneyfilm over een ballonmannetje en ik Gooise vrouwen 2 (niet echt een aanrader maar prima voor in het vliegtuig) en verder lazen we, speelden pacience op het schermpje voor ons en keken naar buiten naar mooie wolkenzeeen.

 Om 7 uur kwamen we aan maar voor ons gevoel was het toen al 1 uur snachts. Ik heb nog het tasje met een groot stuk Old Amsterdam en een pak gerookte paling (voor veel te veel geld gekocht op Schiphol) in het vliegtuig laten liggen. Stom, stom. Maar dat is dan ook het enige wat niet helemaal goed ging deze reis.

Vanmiddag gaan we met Sanne en Otje en Jonas zwemmen bij Avilla. Daarover later meer.

4 reacties

  • o het lukt! wat ziet dat er fantastisch uit lijkt wel een film wauw en nog eens wauw!
   ondertussen is het hier belachelijk KOUD!!! Haha gooise vrouwen is soms best grappig keek er ook per ongeluk naar op een vakantietrip..ja stom van die dure kado”s, het zij je vergeven ;-)…kan iedereen je foto’s nu zien je vrienden op fb bedoel ik..
   Dit is pas vakante houden zeg en dan de rijkdom overdag voor je alleen en Louis natuurlijk, die wilt vast blijven!! Je gaat vast ook lekker eten en nog veel meer zien. doe ze de groeten en geniet ervan zolang je kan!!!!! xxx

   Like

 1. Ziet er puik uit Jits!!! Wel heel erreg van die paling, dat vind ik ongeveer het lekkerste wat er is, ook al is het inderdaad idioot duur. Heerlijk om alle tijd te hebben om met Saar bij te praten. Ik moest veel groeten doen van Nell en ze zei dat jullie altijd welkom waren op de deel! Jits, gelukkig heb je nog een spelfout gemaakt, vlgs mij is Curaçao zonder u. En is beland zijn, niet zonder t? Ik weet het niet helemaal zeker, terwijl ik dat toch wel zou moeten weten. Voltooid deelwoord, bijv. gevraagd zijn, gehoord hebben, allemaal zonder t. Leuk hoor even deze juf dingen uitwisselen over de Nederlandse grammatica terwijl je lekker vakantie viert op een warm eiland!!! Ik maak tegenwoordig ook weer spelfouten, vooral in mijn mails, als ik ze niet nakijk! Enjoy, en ik verheug me ook al, over anderhalve maand gaan we daar heen! Bigkiss voor allen daar en speciaal voor Louisdiezovandierenhoudt!!! Renee

  Sent from my iPad

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s