Bijna zo ver

Dinsdag ga ik samen met Louis voor 12 dagen naar Curacaou. Mijn lieve zuster woont daar met haar man en twee kinderen (Otje en Jonas) en nu gaan we eindelijk met eigen ogen zien hoe ze het daar hebben. Ik heb er vreselijk veel zin in.

Dat is ook de reden dat ik deze week nog niets geschreven heb, ik had het gewoon te druk met voorbereiden. De herfstvakantie duurt bij mij op school dit jaar twee weken. De eerste week is voor de leerkrachten bedoeld om rapporten te schrijven. En aangezien ik dan in een hangmatje lig met een grote kokosnootsmoothie op een tropisch strandje moet ik mijn rapporten nu al schrijven. Dat heb ik dus gedaan. En verder moet je voordat je op vakantie gaat toch altijd nog van alles kopen (mini- tandpasta, muggenspul, cadeautjes voor de kinderen, een dunne zomerbroek, een zwembroek voor Louis, spullen voor in het vliegtuig, een boek enz). En ik moest ook gewoon werken deze week.

Ook nog een behoorlijk druk weekend. Daarvan een kort fotoverslag:

Vrijdagavond keken we eerst samen met Louis naar het concert van Kinderen voor Kinderen op de televisie.  Ja we bereiken nu de leeftijd dat hij dat echt leuk vind.

 De volgende ochtend met Louis en Ole naar de kinderkapper.

  met dit als resultaat


Cadeautje  gekocht voor Lovis in de Kinderfeestwinkel. Hele leuke winkel in de Gerard Doustraat waar je, zeker voor kinderen, altijd wel iets leuks kan vinden. En ze hebben ook hele mooie verkleedkleren.


Louis en Ole mochten bij kinderboekenwinkel Casperle allebei een boek uitzoeken omdat het Kinderboekenweek is.

Daarna gingen we naar de tuin waar Tobias al was. Begint er al behoorlijk herfstig uit te zien.

  

Er zijn ook heel veel frambozen nu.  Bakje geplukt voor het ontbijt.

     We gingen borrelen en eten bij Klaas en Sandra, in hun tuin. Sandra heeft ook nog mijn haar geknipt. En heel lekkere paelja gekookt. Was erg gezellig.

 

 Moe maar voldaan naar bed.

Vandaag was Lovis (dochter van Sil en Andrea) jarig. Ze werd vier.


Morgen heb ik nog even een studiedag op school en dan is het zover… Op mijn blog zal ik ook zeker verslag doen van onze belevenissen in Curacaou.

3 reacties

  1. Lieve Jits en Louis,
    Een fantastiscge reis toegewenst? en naatuurlijk ook heel veel liefs voor Sanne en saar plus kinders.
    Je grootste blogfan, AnneMarie

    Geliked door 1 persoon

  2. Lieve Jits, we wensen jullie een hele fijne reis naar Curacao! Heerlijk en spannend zo met zn tweetjes! Geniet ervan en houd ons maar een beetje op de hoogte van je avonturen en doe je heel veel lieve groeten van ons aan Saar, Sanne en de kids? Liefs van Hans en Co

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s