Dagje Egmond aan zee

 Ook al was het weer niet “je-van-het” toch besloten we dit weekend naar het duinhuisje te gaan. En zoals wel vaker als je hier bent, was het  heerlijk weer en hadden we een hele fijne dag. Een fotoverslag dus maar:

Nadat we ’s ochtends in de zon hadden ontbeten ging Tobias Louis leren monopoliën , Ole speelde met de LEGO en ik was buiten aan het lezen in Tijdmeters van David Michell (daarover een andere keer meer).

Het was , zoals de familie Stam dat noemt echt duinweer (lekker weer. Niet te warm, met een zonnetje en een mooie wolkenlucht)

 Om 1 uur kwamen Sil, Andrea, kolja, Lovis en Jan. Daarmee zouden we de verjaardag van de tweeling gaan vieren. De mannen (ze zijn 39 geworden) wilden Midgetgolfen dus we gingen door de duinen op weg naar de midgetgolfbaan.

Louis maakte foto’s van paddestoelen en de natuur.

 Lovis en Ole liepen achteraan en kletsten heel wat af.

 Langs het mooie koloniehuis liepen we richting Natuurlijk.

  
Een café-restaurant met een hele goede speelhoek voor de kinderen en een midgetgolfbaan erachter.   
 Dat speeltoestel in het midden van de baan vinden de kinderen helemaal te gek dus daar heb je, zogezegd, geen kind aan. Wij speelden de hele baan (duurde naar mijn mening wel wat lang). Tobias won en ik werd laatste, Sil werd steeds chagrijniger en toch tweede, Jan derde en Andrea hield de punten bij.

Daarna liepen we naar het strand waar we gingen eten bij De Zilte Zoen.

 Het eten  was lekker  maar niet  heel bijzonder. Het restaurant zelf ziet er wel heel gezellig uit maar het voelt ook al weer een beetje standaard aan.  

 Een paar jaar geleden was het nog heel hip maar zo zie je maar weer hoe snel die dingen gaan.

Nou kan mij dat gelukkig niet veel schelen (of iets wel of niet hip is) en het was gezellig en ook hier weer een grote pre: ze hebben een aparte ruimte waar de kinderen kunnen spelen waardoor wij als ouders rustig kunnen eten en ook eens een goed gesprek kunnen voeren.

Als toetje gingen we in de Voorstraat een ijsje eten. En ik maakte deze foto van de vuurtoren waar ik echt trots op ben.

3 reacties

  1. Oh wauw ja die vuurtoren en wat je zegt over zogenaamde hippe restaurants, ik zit liever bij een rustig restaurant wat wel goed is natuurlijk maar minder hip, dan heb je ook gewoon minder mensen om je heen, hahahaha

    Ik vind die wolken foto ook erg mooi trouwens 😀

    Alsnog van harte gefeliciteerd met de tweeling!
    X

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s