De verjaardag van Louis

Van s’ochtensds acht tot s’ avonds acht non stop bezig geweest maar het was het weer waard en Louis heeft een topverjaardag gehad.

 In de ochtend eerst het verjaarsontbijt. Louis kreeg alvast zijn verjaarscadeau van ons. Een echt fototoestel.

 Ik schrijf echt want hij wil er al heel lang eentje hebben en vorig jaar hadden we hem voor zijn verjaardag een kindercamera gegeven van de HEMA. echt een enorme miskoop, hij deed het niet, maakte slechte foto’s en veel lawaai.

Nu had ik een Nikon Coolpix S33 voor hem gekocht. Een fototoestel wat schokbestendig is, één die onderwater kan en waar geen zandkorrels in kunnen komen, maar waar je wel echt goede foto’s mee kan maken. Ik heb hem ook een fototoestel gegeven omdat ik foto’s maken zelf zo leuk vindt en benieuwd ben wat hij er mee gaat doen. Hij heeft er op zijn verjaardag de volgende foto’s mee gemaakt. Grappig eraan is dat ze, anders dan de meeste foto’s, van onderaf of lager bij de grond gemaakt zijn.

Eerst maakte hij heel veel foto's van Ole
Eerst maakte hij heel veel foto’s van Ole
Toen close-ups van de bloemen
Toen close-ups van de bloemen
toen ging hij binnen foto's maken van het opgeruimde huisje
toen ging hij binnen foto’s maken van het opgeruimde huisje
En daarna foto's van zijn gasten. Natuurlijk eerst Mus
En daarna foto’s van zijn gasten. Natuurlijk eerst Mus
Evi en Lumen
Evi en Lumen
DSCN0051
Sil en Andrea
zijn vriendje Marwan
zijn vriendje Marwan
Merlijn, Peet en Stevie
Merlijn, Peet en Stevie

Ook
ik heb natuurlijk foto’s gemaakt, maar eigenlijk veel te weinig omdat ik er gewoon geen tijd voor had. Wel nog van tevoren. 
We deden eerst het kinderfeestje e met speurtocht met opdrachten, spelletjes en een schat.

n meteen aansluitend feest voor de grote mensen, familie en vrienden. Ook toen waren er nog veel kinderen en ze speelden aan één stuk door in de tuin en in het huisje.

 We borrelden eerst en aten daarna Captains diner, oftewel Hollandse rijsttafel, oftewel kapucijners met spek, uitjes, rijst, augurken, nog meer uitjes (gedroogde, rauwe, Amsterdamse, zilver…) en natuurlijk  piccalilly. jammer dat ik daar geen foto’s van heb. Rond acht uur ging iedereen weer weg en wij opruimen.

En de volgende dag met een volgeladen bakfiets weer naar huis.

5 reacties

 1. Dag Louis,
  Vanuit Frankrijk zijn we nu toch even bij jouw feestje geweest, dankzij de prachtige foto’s die je hebt gemaakt met je nieuwe supermooie camera!
  Heb je ooit zo’n mooi feest gehad? Dat komt ook omdat je zulke lieve ouders hebt, die keihard gewerkt hebben aan de taartvis 7, het huisje, de tuin, de spelltjes. En natuurlijk je neefjes, nichtjes, ooms, tantes, en vriendjes, vriendinnetjes…
  Veel liefs en nog gefeliciteerd, John en AnneMarie

  Like

 2. Oh die camera maakt zeker mooie foto’s en zo leer je weer, reminder voor jou, dat je juist als je groot bent, moet blijven bukken, liggen op de grond desnoods om totaal andere mooie perspectieven te vinden, zo heb ik nog een mini serie van mijn vorige kat, die op het bureau lag van toen, en ik op de grond was gaan liggen en zo recht omhoog foto’s ging maken van hem, hij keek mij dus recht aan over de rand van het blad, hahahaha

  X

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s