Haar geknipt

Moet er een klein stukje af of een flink stuk? Zij mijn moeder. Nou doe maar een flink stuk. En hop ze zette de schaar erin. Ahhh, zo kort had ik nou ook weer niet bedoeld.  Nouja, ook wel weer leuk. Ik moet nog wel naar de kapper om het in model te laten knippen want het kan bijna niet in een staart en moet dus wel los of met speldjes.


Dit gebeurd vanochtend al voor het ontbijt. Daarna gingen Louis en Ole samen met mijn moeder mee doen met Nederland in Beweging.

 Na het ontbijt en even buiten spelen gingen we toch weer tv kijken, ook al was het heel lekker weer. We moesten de laatste aflevering van Het Gordijnpaleis van Ollie Hartmoed.

 Wat een leuke serie is dat. Ik had het bestaan hiervan tot nu toe helemaal gemist maar het is een paar jaar geleden op televisie geweest. Het gaat over een jongetje Ollie Hartmoed, die behoort tot de totaal verknipte Hartmoed familie. Ze hebben een grote gordijnwinkel en maken allemaal ruzie met elkaar. Ollie is dol op gordijnen en weet daar van alles over en hij probeert de familie en het Hartmoed-Gordijnpaleis te redden van de ondergang. De serie bestaat uit vier delen en is ook te zien via tvblik.nl. We moesten alleen het laatste deel nog zien voordat we weer weggingen uit Winssen dus dan maar om tien uur s’ochtends.

Daarna gingen we naar mijn vader en lunchen bij hem in de tuin.

  We aten tomatensoep, broodjes met ham en geitenkaas en suikerbrood met roomboter. De kinderen schommelden heel wat af want in deze, gezamenlijke, tuin telden wij wel acht schommels, rekstokken en schommelstoelen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s