Leuke dag

“Je hoeft niets meer te vertellen over je vakantie. Ik weet alles al, en heb ook al je foto’s  uitgebreid gezien” Vertellen mensen mij als ik ze zie. Wel handig. Kan je meteen over gaan op de meer belangrijkere zaken des levens, zoals het weer, de leeuw Cecil,  de Slimste mens of wie de Tour gewonnen heeft.

Zo ging het dus ook tijdens het feestje ter gelegenheid van mijn moeders verjaardag. We zaten in hun prachtige tuin op het grasveld onder de parasol. De kinderen speelden in het badje. Eerst kwamen mijn ooms en tantes en neven en nicht met ook twee kleine baby’tjes. En aten we taart, vis en salade niceoice. En we dronken thee, bier en witte wijn. Dat was heel gezellig. Rond vijf uur ging iedereen weer weg. Toen we net een beetje zaten na te praten kwamen ineens onverwacht nog mijn neef Sebas, Berit zijn vrouw en hun kinderen Lumen en Evi. Ze kwamen rechtstreeks uit Zwitserland, terug van hun vakantie. Hun tent zat achter in de auto dus die zetten ze snel op in de tuin en we hadden een hele leuke avond.

 De kinderen renden door de tuin, speelden in de tent en in het huis dat ze de vier Daltons waren en vielen, toen we ze om 11 uur in bed legden, als een blok in slaap.

De volgende ochtend werd er meteen weer verder gespeeld.


Ook gingen we nog even naar de rivier om te spelen op het strandje en een beetje pootje te baden. De koeien vonden het reuze interessant en kwamen ook even kijken.

Wat een fijne dag en wat is de zomer toch heerlijk!

 

3 reacties

 1. Dat van die vakantie werkt alleen als iedereen in je eigen omgeving ook daadwerkelijk je blog leest en kijkt… mijn familie is daar niet zo van, behalve mijn dochter en zelfs die slaat haar moeder nog weleens over, tenminste.. dan blijkt dat ze het wel gezien heeft maar… hahaha

  Ziet er weer heel gezellig uit allemaal.

  X

  Like

  • Ja ik merk ook dat je blog-lezers en niet-lezers hebt. Mijn eigen vriend en mijn enige zus lezen volgens mij ook bijna niet. Maar ja dat moet iedereen zelf weten. Al wil ik ergens ook wel graag zoveel mogelijk lezers. Ik heb het idee dat het mail- abonnement op je blog het beste werkt en natuurlijk jullie andere bloggers.

   Geliked door 1 persoon

   • Oh het gaat mij niet om de volgers, maar mijn eigen fam. wat je zegt, het is soms wel handig als ze wel mee zouden lezen.. wat gewoon kan, zodat je het niet hoeft te herhalen, ze hoeven niet eens te reageren, hahaha 😉

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s