Mijn boom

gisteravond, toen we Heel gezellig de verjaardag van Ole aan het vieren waren, kregen we een verontrustend bericht uit de tuin: de boom die in het midden van de tuin staat is omgewaaid door de storm.

 Onze acacia zag er al een tijdje wat minder goed uit (een aantal dode takken) en we hadden ook al het idee dat hij een beetje scheef stond. En nu is hij dus omgewaaid en precies tussen het schuurtje en het huis terecht gekomen.

 Wonderbaarlijk genoeg is er geen verdere schade, zeggen onze buren.

Het voelt heel raar om er niet te zijn als zoiets gebeurd. Net of het niet helemaal echt zo is. Storm? Hoezo storm?  Een beetje vergelijkbaar met als er iets ergs gebeurd in Nederland en je bent op vakantie.

Toen we vorrig jaar in Bordeaux waren werd in de Oekraïne een Nederlands vliegtuig uit de lucht geschoten. En een paar jaar geleden ging Micheal Jackson dood. En nu dus onze boom. R.I.P. Acacia.

4 reacties

  1. Ik denk dat als je er wel was geweest dat het best beangstigend was geweest. Mijn ouders kregen dus de boom van de buren in hun tuin met kerst met één van die stormen die woedde, en zo op hun dak van het terras wat ze zelf hebben aangelegd, had dat er niet gestaan, had het nog weleens dwars door de ruiten gegaan kunnen zijn terwijl zij op de bank zaten ernaast…. het was ontzettend raar en ook heel gek maar ook wat angst als je iets hoort maar niet exact weet wat er gebeurt in eerste instantie.

    Gelukkig is er weinig schade bijj jullie.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s