Trotse tuinders

Vorig jaar maakte ik deze foto-blog (vlog)  van verschillende tuinders op Amstelglorie. Ik wilde er mee laten zien dat, hoe verschillend we op Amstelglorie ook zijn, we allemaal hetzelfde belang hebben: Een groene plek in de stad, een fijne tuin, waar je heerlijk kan vertoeven in het groen. Daarom deze foto’s van trotse tuinders op Amstelglorie.


             

4 reacties

  1. Vroeger had mijn stiefvader ook een moestuin was dat toen dan nog echt, maar van de bond heb ik weinig mee gekregen, en hij zat er ook in weet ik nu.

    Ik wens je heel veel sterkte toe en veel wijsheid! 😉

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s