mooie oude huizen

Huizen kijken op Funda en vroeger in de krant, is iets wat ik heel graag doe. Ik kom van mijn vaders kant uit een makelaarsfamilie en ik heb altijd ergens in mijn achterhoofd ervan gedroomd ook makelaar te worden. En dan niet makelaar van gewone (saaie) huizen. Nee, meer van dit soort optrekjes.

school

Een oude school in Friesland. 597.00 euro. Valt me nog mee. Er zal wel heel wat aan gerenoveerd moeten worden.  Makelaar van mooie oude huisjes en huizen, kastelen en oude fabrieken, scholen en winkels, kortom panden met karakter en geschiedenis : dat zou ik willen zijn.

En dit weekend stond er in de Volkskrant Magazine een artikel over Redres. Dit is een makelaarssite voor erfgoedpanden.

Ze laten huizen zien in Nederland maar ook daarbuiten. Dit is een restauratieobject in een leuk frans straatje in Langeac en kost 55.000 euro.  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Of deze toren voor 1.950.000 euro in Vleuten.

hamtoren

Zelf wil ik het liefst dit Franse huis kopen. Kost 350.00. En daar begin ik dan een leuke B&B.  Ziet er mischien op deze fot wat grimmig uit maar ik denk dat er wel wat van te maken is. En zo droom ik verder. De tip van vandaag is dus een website. Soort van Funda maar dan met alleen maar mooie huizen, die jammergenoeg meestal niet te betalen zijn, of van de boktor en ouderdom uit elkaar vallen. Maar leuk om te kijken is het wel

www.redres.nl01-SI717%20(1)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s