The Unbreakable Kimmy

Stel je voor: Je zit vanaf je 14e opgesloten in een bunker geleid door een man die ze “Reverend Richard Wayne” noemen en die jou en drie andere zogenaamde “Molvrouwen” wijs maakt dat de Apocalyps heeft plaatsgevonden en dat de wereld is vergaan. Alleen jullie zijn gespaard door god. Dan op een dag, word je bevrijd door een “SWAT team”. In één klap ben je beroemd. Alle lokale en nationale nieuwsteams doen verslag van je miserabele leven van de afgelopen 15 jaar.

Dit overkomt Kimmy Schmidt (Ellie Kemper) in de nieuwe Netflix serie The Unbreakable Kimmy Schmidt

De serie is geschreven door Tina Fey (Sarah Palin in Satterday night live en schrijfster van 30 rock) en vanaf nu te zien op netflix.

Kimmy keert niet terug naar het provinciegat waar ze vandaan komt maar besluit in New York te blijven. Als een groot klein kind dat net uit een tijdmachine is gestruikeld (Ik neem snoep als avondeten, In deze telefoon staat een stratenkaart!), gaat Kimmy op zoek naar onderdak en een baan. Ze trekt in bij een dikke, zwarte, homoseksuele showbizzwannabe en vindt een baan als nanny bij een wererldvreemde rijkeluisvrouw. Ook gaat ze naar school om haar diploma te halen en beleefd ze allerlei andere avonturen.

Tobias en ik vonden deze serie gisteren zo leuk dat we wel acht afleveringen achter elkaar gekeken hebben. De karakters zijn stuk voor stuk heel raar en totaal gestoord en toch wordt dat nergens plat of overdreven. Ik heb echt erg veel en hard gelachen en Je gaat ook van kimmy houden, die, ondanks de vreselijke dingen die haar overkomen zijn, positief blijft en vooral heel veel gevoel voor humor heeft.

Elke aflevering duurt ongeveer 25 minuten en er zijn nu 13 afleveringen gemaakt. Hopelijk zijn ze al begonnen aan de volgende reeks afleveringen. Echt een aanrader

3 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s